Η Πρόεδρος του Οργανισμού  «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» του Δήμου Λέσβου, κα Αναστασία Αντωνέλλη, συνεχίζοντας την  στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πλωμαρίου, από τον Οργανισμό, παρέδωσε  στον Ιερέα Μεταξή Ευστάθιο, υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πλωμαρίου, ποσότητες με αλεύρι Αλλατίνη, ψωμί Κρίς- Κρίς,  φρυγανιές elite συσκευασίας 4 τεμ. και  μπισκότα Αλλατίνη.

Επίσης, κατόπιν αιτήματος του Γηροκομείου Πλωμαρίου, παρέδωσε στον υπεύθυνο υπάλληλο του Γηροκομείου, κ. Σανιδά Στέφανο, ανάλογες ποσότητες των ανωτέρω προϊόντων.

Έτσι, κλείνοντας το έτος 2012, ο Οργανισμός «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» του Δήμου Λέσβου, ολοκλήρωσε  μια σειρά δράσεων ενημέρωσης, πρόληψης, συμπαράστασης, ενίσχυσης και ανακούφισης  των οικονομικά αδυνάμων δημοτών, χωρίς ουδεμία δαπάνη δημοσίου χρήματος, αποδεικνύοντας πως όταν υπάρχει θέληση, φαντασία, αίσθημα αλληλεγγύης, εθελοντισμός και συνεργασία  πολλά μπορούν να γίνουν. Τελικά, η αγάπη, το νοιάξιμο και η απορρέουσα εξ αυτών ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ,  μπορούν και  είναι η σανίδα της σωτηρίας μας.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν στην υλοποίηση των δράσεων μας με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους δεν θα τα καταφέρναμε!

Από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου Λέσβου