Από την  Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Λέσβου, ανακοινώνεται ότι:

Συνεχίζοντας την υλοποίηση διανομών δωρεάν προϊόντων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ, του οποίου ως Δήμος είμαστε δικαιούχος φορέας, ενημερώνουμε τους ωφελούμενους ΚΕΑ – Δικαιούχους του ΤΕΒΑ οι οποίοι έχουν ενεργές αιτήσεις- δηλαδή εισέπραξαν το ΚΕΑ κατά τον προηγούμενο μήνα – ότι θα πραγματοποιήσουμε δωρεάν διανομή προϊόντων σε όλη την Λέσβο.

Οι συνολικοί δικαιούχοι – ωφελούμενοι της διανομής αυτής είναι 6049 δημότες μας (2618 οικογένειες).

Στις  Δημοτικές Ενότητες (πλην Μυτιλήνης- Θερμής) η διανομή ξεκίνησε από τους εργαζόμενους στο Βοήθεια στο Σπίτι από εχθές και θα ολοκληρωθεί την επόμενη Πέμπτη.

Η διανομή για την Δημοτικές Ενότητες  Μυτιλήνης και Θερμής θα πραγματοποιηθεί :

Από Δευτέρα   24 έως και Τετάρτη  26 Σεπτεμβρίου 2018 στις αποθήκες μας στην ΕΨΥΠΑΛ -ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ  από ώρες  8.30 έως 12.30 .

Θα διανεμηθούν συνολικά στις 2618 οικογένειες, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες 16.351 τεμάχια προϊόντων. Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι:  ζυμαρικά, αλεύρι, ζάχαρη, γάλα, τοματοπολτός, φρυγανιές και μαρμελάδα.

Οι ωφελούμενοι του ΚΕΑ – ΤΕΒΑ που επιθυμούν να παραλάβουν τα προϊόντα που δικαιούνται πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ  να έχουν μαζί τους αντίγραφο της αίτησης ΚΕΑ- ΤΕΒΑ καθώς επίσης και την ταυτότητα τους.

Η Αρμόδια Αντιδήμαρχος
Αναστασία Αντωνέλλη