Από την  Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Λέσβου, γίνονται γνωστά τα παρακάτω:

Συνεχίζοντας την υλοποίηση διανομών δωρεάν προϊόντων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ, του οποίου ως Δήμος Λέσβου είμαστε δικαιούχος φορέας, ενημερώνουμε τους ωφελούμενους ΚΕΑ- Δικαιούχους του ΤΕΒΑ οι οποίοι έχουν ενεργές αιτήσεις- δηλαδή εισέπραξαν το ΚΕΑ κατά τον προηγούμενο μήνα-, ότι θα πραγματοποιήσουμε δωρεάν διανομή προϊόντων σε όλη την Λέσβο.

Οι συνολικοί δικαιούχοι- ωφελούμενοι της διανομής αυτής είναι 5390 δημότες μας (2513 οικογένειες) σε όλη τη Λέσβο.  

Στις  Δημοτικές Ενότητες (πλην Μυτιλήνης – Θερμής), οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν κατά τόπους   από τους εργαζόμενους  μας στο Βοήθεια στο Σπίτι για την ημέρα, τον τόπο  και την ώρα της διανομής.

Η  διανομή για την Δημοτικές Ενότητες  Μυτιλήνης και Θερμής, θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

Από την Δευτέρα  14 έως και την Τετάρτη  16 Ιανουαρίου2019, στις αποθήκες μας στην ΕΨΥΠΑΛ -ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ,  από ώρες  8.30 έως 12.30.

    Θα διανεμηθούν συνολικά  σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες  37.040 τεμάχια   προϊόντων . Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι: ρύζι, αλεύρι, φασόλια, ζυμαρικά,  φρυγανιές και τοματοπολτός. Σε οικογένειες με αριθμό μελών άνω των 5 ατόμων, θα διανεμηθούν επιπλέον, απορρυπαντικά: πλυντηρίου-πιάτων- γενικής χρήσης και σαμπουάν.

Οι ωφελούμενοι του ΚΕΑ- ΤΕΒΑ που επιθυμούν να παραλάβουν τα προϊόντα που δικαιούνται πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ  να έχουν μαζί τους αντίγραφο της αίτησης ΚΕΑ- ΤΕΒΑ, καθώς επίσης και την ταυτότητα τους.

Η Αρμόδια Αντιδήμαρχος

Αναστασία Αντωνέλλη