ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «RUSALKA» ΤΟΥ ANTONIN DVORAK ΣΤΙΣ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «The Met: Live in HD»

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ: ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ΒΟΛΟ, ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΛΑΜΙΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΡΟΔΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΕΜΕΣΟ

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ

Με το αριστούργημα «Rusalka» του Antonín Dvořák, 8 Φεβρουαρίου 2014 συνεχίζεται το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD». Η σπουδαία Renée Fleming επιστρέφει σ’ έναν από τους χαρακτηριστικούς της ρόλους, ερμηνεύοντας τη μαγευτική άρια «Τραγούδι στη Σελήνη», στη συγκινητική όπερα-παραμύθι του Dvorák. Ο τενόρος Piotr Beczala, συμπρωταγωνιστεί ως «Πρίγκιπας», η Dolora Zajick υποδύεται τη «Γιεζιμπάμπα» και στο πόντιουμ είναι ο δυναμικός νέος μαέστρος Yannick Nézet-Séguin.

Η όπερα παρουσιάζει με αριστουργηματικό τρόπο τον τραγικό έρωτα μιας νύμφης του νερού κι ενός θνητού Πρίγκιπα. Η ιστορία, μεταξύ άλλων, είναι εμπνευσμένη και από το παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Η Μικρή Γοργόνα». Η super star, Renée Fleming στον ομώνυμο ρόλο, προσπαθεί να κερδίσει την αγάπη του θνητού Πρίγκιπά της και ερμηνεύει με μοναδική μαεστρία τη διασημότερη άρια της «Rusalka», «Τραγούδι στη Σελήνη».

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει .

Η παράσταση «Rusalka» θα μεταδοθεί στις 8 Φεβρουαρίου 2014 από τις παρακάτω αίθουσες προβολής του δικτύου :

Αθήνα: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Θεσσαλονίκη: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Κομοτηνή: Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

Λουτράκι: Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο

Βόλος: Κινηματοθέατρο Αχίλλειον

Μυτιλήνη: Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Λαμία: Δημοτικό Θέατρο