Χαιρετισμός Δημάρχου

Αγαπητέ επισκέπτη,

Ζούμε στην εποχή της πληροφορίας και του διαδικτύου. Οι νέες τεχνολογίες μας δίνουν τη δυνατότητα να έχουμε έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας τόσο με τους πολίτες της Λέσβου όσο και με τους επισκέπτες μας.
Με αυτό τον νέο ιστότοπο, ο Δήμος Λέσβου, επιχειρεί να ενημερώσει τους επισκέπτες του γρήγορα και αποτελεσματικά ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει την καθημερινότητα των πολιτών μέσα από καινοτόμες υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο παρέχεται στους πολίτες της Λέσβου η  καινοτόμα ηλεκτρονική υπηρεσία του “διαδραστικού χάρτη” δίνοντας τη δυνατότητα για αναφορά προβλημάτων και κατάθεση προτάσεων και πρωτοβουλιών σε πραγματικό χρόνο. Παράλληλα, ο ιστοχώρος αυτός, παρέχει εκτενείς πληροφορίες για το νησί της Λέσβου προβάλλοντας με αυτό το τρόπο τις ομορφιές και τη μοναδικότητα του τόπου μας σε κάθε επισκέπτη.
Εργαζόμαστε καθημερινά για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Δήμου μας και για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Από αυτή την προσπάθεια δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις νέες δυνατότητες και την προοπτική που μας προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες και συγκεκριμένα το διαδίκτυο. Με τη δημιουργία αυτού του ιστότοπου, θέτουμε τις δυνατότητες αυτές στην υπηρεσία των συμπολιτών μας και βελτιώνουμε την προβολή και την παρουσία του Δήμου μας στο διαδίκτυο.

Με εκτίμηση,

Σπύρος Γαληνός
Δήμαρχος Λέσβου