Χαιρετισμός Δημάρχου

Aγαπητέ επισκέπτη,

Σε καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Δήμου Μυτιλήνης. Ένα δυναμικό ιστοχώρο με περιεχόμενο που ανανεώνεται συνεχώς, ο οποίος έχει δημιουργηθεί για την διευκόλυνση και ενημέρωση των επισκεπτών και των συμπολιτών μας.

ο Δήμος Μυτιλήνης, επιχειρεί να ενημερώσει τους επισκέπτες του γρήγορα και αποτελεσματικά ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει την καθημερινότητα των πολιτών μέσα από καινοτόμες υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Ο ιστοχώρος αυτός, παρέχει εκτενείς πληροφορίες για το νησί της Λέσβου προβάλλοντας με αυτό το τρόπο τις ομορφιές και τη μοναδικότητα του τόπου μας σε κάθε επισκέπτη.

Εργαζόμαστε καθημερινά για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Δήμου μας και για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Από αυτή την προσπάθεια δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις νέες δυνατότητες και την προοπτική που μας προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες και συγκεκριμένα το διαδίκτυο. Με τη δημιουργία αυτού του ιστότοπου, θέτουμε τις δυνατότητες αυτές στην υπηρεσία των συμπολιτών μας και βελτιώνουμε την προβολή και την παρουσία του Δήμου μας στο διαδίκτυο.

Με εκτίμηση,
Δήμαρχος Μυτιλήνης
Στρατής Κύτελης

Βιογραφικό Δημάρχου

Ο Στρατής Κύτελης γεννήθηκε στη Μυτιλήνη και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο 261 Τάγμα Πεζικού ως ιατρός, απ’ όπου και απολύθηκε με το βαθμό του έφεδρου Ανθυπολοχαγού.

Υπηρέτησε ως ειδικευόμενος ιατρός στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο» (1989- 1993).  Από το 1995 υπηρετεί ως ιατρός του ΙΚΑ Μυτιλήνης, ενώ από το 2004 ως αναπληρωτής Διευθυντής της Ν.Μ.Υ. ΙΚΑ - ΕΤΑΜ.

Από το 2011 διατελεί Διευθυντής της Ν.Μ.Υ. του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Μυτιλήνης.

Από το 2002 είναι μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου

Ο Στρατής Κύτελης έχει υπηρετήσει σε πολλές θέσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση:

  • 1990-1998 Πρόεδρος Κοινότητας Σταυρού
  • 1998 -2002 Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μυτιλήνης
  • 2002 -2010 Πρόεδρος Συνδέσμου Δήμων & Κοινοτήτων Ν. Λέσβου
  • 2004-2008 Μέλος Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου Λέσβου
  • 2010-2014 Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λέσβου
  • 2010-2014 Αντιπρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λέσβου
  • 2014-2019 Αντιπεριφερειάρχης Β. Αιγαίου