Σχετικά με τις συκοφαντικές και υβριστικές δηλώσεις του συντονιστή της επιτροπής για τη διάσπαση του Δήμου Λέσβου, θέλουμε να σημειώσουμε ότι οι θέσεις του Δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού είναι γνωστές και έχουν διατυπωθεί ξεκάθαρα εδώ και καιρό.

Μοναδική φιλοδοξία του κ. Γαληνού, είναι να φέρει σε πέρας το έργο που έχει αναλάβει, καθώς εξελέγη Δήμαρχος όλης της Λέσβου και ως τέτοιος θα συνεχίσει να εργάζεται για το καλό του τόπου και των δημοτών μέχρι το τέλος της θητείας του.

Οι ανούσιες «κοκορομαχίες» και οι ανέξοδοι λεονταρισμοί φιλοδοξούντων να επανέλθουν στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχουν στόχο τον αποπροσανατολισμό της Δημοτική Αρχής από το έργο της, αλλά το μόνο που καταφέρνουν τελικά είναι να προσφέρουν κάκιστες υπηρεσίες στους συμπολίτες μας.

«Δεν συμμετέχω στα παιχνίδια των λαϊκιστών και των κοινών συκοφαντών. Οι κατηγορίες τους περί δήθεν προδοσίας, στερούνται σοβαρότητας. Είναι ανάξιες οποιουδήποτε σχολιασμού, δεν βρίσκουν παραλήπτη και επιστρέφονται», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός.