Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου», Αναστασία Αντωνέλλη ανακοινώνει ότι:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι, από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, οι ανασφάλιστοι και άποροι συνδημότες μας, θα έχουν την δυνατότητα προμήθειας γυαλιών οράσεως δια μέσου του Κοινωνικού μας Ιατρείου, από το κατάστημα οπτικών του κυρίου Πουλέλλη.

Οι ενδιαφερόμενοι συνδημότες μας μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα του Κοινωνικού μας Ιατρείου, 22510-27501και 45333 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, για τις προϋποθέσεις χορήγησής τους.

Εκ μέρους όλων των ανασφάλιστων και απόρων συνδημοτών μας, εκφράζουμε τις δημόσιες ευχαριστίες μας στον κύριο Πουλέλλη Χριστόφα για την μεγάλη αυτή προσφορά του.

Επίσης, ευχαριστούμε τους ανώνυμους συνδημότες μας που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας για παιδικά εμβόλια και τα προσέφεραν στον Οργανισμό μας.

Το ότι κάποιοι άνθρωποι θα δούν το φώς τους- κυριολεκτικά- και κάποια παιδιά θα προστατευθούν μέσω εμβολίων από ασθένειες, και όλα αυτά θα συμβούν γιατί επώνυμοι και ανώνυμοι πολίτες είναι αρωγοί μας στην μάχη που καθημερινά δίνουμε ως Δήμος, να είμαστε το αποκούμπι όλων των θυμάτων της εγκληματικής φτώχειας που κάποιοι απάνθρωπα επέβαλαν, εμάς μας δίνει κουράγιο να παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να συνεχίζουμε αυτό που έχουμε καθήκον: την Προσφορά σε όσους έχουν ανάγκη, με όποιον τρόπο μπορούμε».

Από το γραφείο τύπου του Δημάρχου Λέσβου