Τον αποκριάτικο χορό του πραγματοποίησε την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου, το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δήμου Μυτιλήνης, παρουσία του Δημάρχου κ. Νάσου Γιακαλή και σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «Ζαΐρα» στη Σκάλα Λουτρών.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης και Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Παρέμβασης ευχήθηκε στους συμπολίτες μας, που κάποτε έδωσαν το δικό τους αγώνα και τον κέρδισαν για να προχωρήσει η κοινωνία και η ζωή μας, «Καλή Σαρακοστή» και να έχουν την υγεία τους. Ο κ. Γιακαλής έστειλε παράλληλα μήνυμα ανθρωπιάς, για μια κοινωνία ισότιμης συμμετοχής, που δε θα θέτει τους πολίτες στο περιθώριο, είτε είναι νέοι, είτε συνάνθρωποί μας της τρίτης ηλικίας. Επίσης, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς και τους εργαζόμενους του ΚΑΠΗ για την πολύ καλή δουλειά τους και τους διαβεβαίωσε, ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει όπως πάντα να στηρίζει το έργο τους.

Παράλληλα, με την ευκαιρία του αποκριάτικου χορού, ο κ. Γιακαλής δώρισε από ένα αναμνηστικό στα μέλη του ΚΑΠΗ, που συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια δράσης και προσφοράς στο Δήμο Μυτιλήνης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ζωντανή μουσική, χορό και διασκέδαση.

Γραφείο Τύπου