ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Ξεκινούν αύριο Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου από τους Ταξιάρχες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Μυτιλήνης και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Μυτιλήνης (ΔΗ.Κ.Ε.ΜΥ.). Η γνωστή ομάδα «Φασουλήδες» με κλόουν, ταχυδακτυλουργούς και ξυλοπόδαρους θα χαρίσουν γέλιο και μοναδικές στιγμές διασκέδασης μέσα από σειρά παιδικών πάρτυ στην Μυτιλήνη και στα Δημοτικά διαμερίσματα, την Παρασκευή 12, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010. Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με μια μεγάλη συναυλία στην Πλατεία Σαπφούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων θα περιλαμβάνει:

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου
11.00 πρωί : παιδικό πάρτυ στους Ταξιάρχες ,
4.00 απόγευμα : παιδικό πάρτυ στη Μόρια.

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου
11.00 το πρωί : κεντρικό παιδικό πάρτυ στο Πάρκο της Αγίας Ειρήνης με διαγωνισμούς, μασκαράδες, ομάδα κλόουν, ταχυδακτυλουργών και ξυλοπόδαρων από την Αθήνα. Σε όλη την διάρκεια του πάρτυ ειδικό συνεργείο θα χρωματίζει μικρούς και μεγάλους με αποκριάτικες μάσκες .
4.00 απόγευμα : παιδικό πάρτυ στα Λουτρά.

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου
11.00 πρωί : παιδικό πάρτυ στα Πάμφυλα και Παναγιούδα.

Την τελευταία Κυριακή της Απόκριας, Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με συναυλία στην Πλατεία Σαπφούς με το γνωστό νεανικό συγκρότημα «Δυτικός Άνεμος». Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Πλατεία Σαπφούς θα ξεκινήσουν στις 16.00 με αποκριάτικο πάρτυ με πολλές εκπλήξεις.

Ο Δήμος Μυτιλήνης καλεί όλους του δημότες μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις, οι οποίες θα είναι όλες με ελεύθερη είσοδο.

Γραφείο Τύπου